translation service
top of page

Overnatting

Pensjonatet vårt har åpent hele året. (kan være stengt i enkelte perioder men blir annonsert i god tid i forveien.)

Vi har fem smakfullt innredede gjesterom: et enkeltrom og fire dobbeltrom, alle med gratis trådløst internett. Rommene har en vask med varmt og kaldt vann. På samme etasje finnes felles dusj og toalett.

I første etasje finnes et felles rom for å slappe av, lese en bok eller spille spill. Gratis kaffe og te er tilgjengelig for gjester hele døgnet.

Vi serverer frokostbuffet hver morgen i spisestua. Her finnes blant annet nystekt brød, frisk frukt, en variasjon av pålegg, egg, juice, melk, yoghurt og müsli. Om været tillater det, kan du selvfølgelig sitte ute i hagen!

For å ta hensyn til andre gjester er røyking innendørs forbudt.

Romtypene

210_515439262.jpg

Dobbeltrom

Vi har et stort dobbeltrom (18m2) som ligger på baksiden av huset. Utsikt mot hagen. Rommet har en dobbeltseng. Det er mulighet for en ekstra seng eller babyseng i dette rommet. Maximum antall personer på rommet er 3. Rommet har tv med alle kanaler. 

Tomannsrom

Vi har 3 tomannsrom (12m2) med 2 enkeltsenger. Utsikt mot bygda. Rommene ligger på forsiden av huset. Det er mulighet for en ekstra seng i to av rommene. Maximum antall personer på rommet er 3.

Enkeltrom

Enkeltrommet vårt er ca. 9m2 og ligger på baksiden av pensjonatet. Utsikt mot hagen og elven. Koselig lite rom.

bottom of page