translation service

Overnatting

Gjestehuset vårt har åpent hele året, men mellom 1. oktober og 1. mai bestill gjerne på forhånd!

Vi har fem smakfullt innredede gjesterom: et enkeltrom og fire dobbeltrom, alle med gratis trådløst internett. Rommene har en vask med varmt og kaldt vann. På samme etasje finnes felles dusj og toalett.

I første etasje finnes et felles rom for å slappe av, lese en bok eller spille spill. Gratis kaffe og te er tilgjengelig for gjester hele døgnet.

Vi serverer frokostbuffet hver morgen i spisestua. Her finnes blant annet nystekt brød, frisk frukt, en variasjon av pålegg, egg, juice, melk, yoghurt og müsli. Om været tillater det, kan du selvfølgelig sitte ute i hagen!

For å ta hensyn til andre gjester er røyking innendørs forbudt.

Romtypene

Dobbeltrom

Vi har et stort dobbeltrom (18m2) som ligger på baksiden av huset. Utsikt mot hagen. Rommet har en dobbeltseng (2 sammensatte enkeltsenger). Det er mulighet for en ekstra seng eller babyseng i dette rommet. Maximum antall personer på rommet er 3.

Tomannsrom

Vi har 3 tomannsrom (12m2) med 2 enkeltsenger. Utsikt mot bygda. Rommene ligger på forsiden av huset. Det er mulighet for en ekstra seng i ett av rommene. Maximum antall personer på rommet er 3.

Enkeltrom

Enkeltrommet vårt er ca. 9m2 og ligger på baksiden av pensjonatet. Utsikt mot hagen. Plassering av en ekstra seng i dette rommet er ikke mulig. Maximum antall personer på rommet er 1.

Her finner du oss

Hjartdalsvegen 762

3690 HJARTDAL

Kontakt

+47 907 57 753

©2019 by Patrick Stensletten

  • Facebook Long Shadow